Anmeldelser om Balanse mellom jobb og fritid fra ansatte hos Aibel
Vurder dette firmaetStillingstittel
Fant 13 anmeldelser som matchet søketSe alle 71 anmeldelser
Kjekk arbeidsplass
Planlegger (Tidligere ansatt) - Haugesund, Haugesund kommune - 16 mars 2018
Anmeldelse valgt av Indeed
Den nyttigste anmeldelsen valgt av IndeedGod og åpen kommunikasjon mellom forskjellige avdelinger, disipliner og ledelse. God intern opplæring og skolering fra dag en.
Hjalp denne anmeldelsen?
Productive and friendly workplace.
Sr. Pipe Stress Engineer (Tidligere ansatt) - Stavanger, Norway - 28 september 2021
People in this company are competitive, friendly and helpful in many ways. The management is approachable and easy to speak with. My experience here has been very meaningful.
Trabajar en Aibel.
Senior Process Engineer (Tidligere ansatt) - Kristiansund, Noruega - 2 mai 2020
El ambiente de trabajo trabajo es relajado y colaborativo. El horario laboral es flexible, siempre y cuando se cumpla con la jornada de 7,5 horas diarias.
Trabajaba asignado por una empresa de asignación de personal, y el salario siempre fue satisfactorio.
Fordeler
Posibilidades de trabajar desde la casa.
Ulemper
La desventaja no fue la empresa, sino el lugar donde estaba ubicada. Era un poco aburriod para mi gusto.
Productive
E 3D Structural Modeler (Tidligere ansatt) - Asker, Norway - 20 desember 2019
Every day is a great day at Aibel, nice working environment. People are friendly and cooperative, culture at work place was also good. Aibel is a real diversity company.
Gjensomsnittelig arbeidsmiljø og oppgaver
Senior technical offiser/work prep engineer (Tidligere ansatt) - Norge - 28 august 2018
Ok arbeidsplass, litt uforutsigbart og usikkert for fremtiden.
Håpe blir bedre
ikke god lunsj, ikke god folk, ikke god ledelse, ikke god lønn og ikke god fest, det er alt for dårlige...
Fordeler
gratis kaffi
Ulemper
ikke god kaffi
Spennende og utviklende arbeidsplass
Prosjektplanlegger (Tidligere ansatt) - Bergen - 31 januar 2018
En spennende hverdag som gav mange muligheter. Veldig glad for at jeg fikk muligheten til å arbeide der.
Sosial og lærerik arbeidsplass
Strukturingeniør (Tidligere ansatt) - Haugesund - 17 februar 2017
Aibel er en dynamisk og artig arbeidsplass. Det er en erbeidsgiver som gir medarbeider mye frihet under ansvar der det er opp til den enkelte hvor mye man utvikler seg over tid.
I Aibel har en god mulighet til å utivkle seg tverrfaglig, og de mange prosjektene krever evne til å omstille seg og finne nye måter å løse problemstillinger på.
Hjalp denne anmeldelsen?
The worse place you could work in
Principal Engineer (Tidligere ansatt) - Bergen, Bergen kommune - 25 januar 2017
A company with serious and deep management and work culture issue. not a place for permanent employment whats so ever. Career development don't mean anything but just misleading words. DO NOT even get close to this place.
Fordeler
None
Ulemper
Everything
Morsom travel arbeidsplass
Materialkoordinator (Tidligere ansatt) - Offshore - 25 august 2016
Jeg jobbet rotasjon offshore på dette prosjektet.
Jeg lærte masse om prosjektgjennomføring på en oljeinstallasjon.
Vi hadde en god ledelse som var målrettet og profesjonelle. Det ble knyttet tette bånd medarbeiderne imellom, noe som kanskje er vanlig når man bor og arbeider så tett.
Den vanskeligste delen av jobben må være de dagene hvor været ikke tillot særlig progresjon i prosjektet...
Den mest underholdende delen av jobben må vel også være været: Når plattformen (flotellet) krenget så mye at permene falt ut av hyllene på kontoret.
Fordeler
Treningsmuligheter, fantastisk matbuffee, kino på kveldstid
Ulemper
Det å være isolert fra familie i 2 uker
Jobber hos Aibel
En inkluderende arbeidsplass
Team lead (Nåværende ansatt) - Haugesund, N11 - 30 januar 2016
* mye møter, kaffi og planleggeing
* jobbe i team
* gode ledere
* fantastiske kolleger
* reisejobbene
* pausen med mine kolleger
Fordeler
Kolleger
Ulemper
Reise
Hjalp denne anmeldelsen?
En god arbeidsplass med mange utfordringer som har gitt meg mye
Commissioning lead (Nåværende ansatt) - Bergen, N12 - 13 juni 2015
Typisk for min jobb i Aibel er at jeg må forholde meg til en omskiftelig hverdag, hvor ting skjer veldig fort og man må lære å snu seg fort, fordi kunden er opptatt av at vi kan levere raskt og likevel med kvalitet.
Veldig utfordrende og artig å delta både i studier og senere i å overlevere til kunden det produktet vi har produsert i prosjektet
Har trives i miljøet og opplevd st min kompetanse fra offshore har hatt betydning i prosjektgjennomføringer
Den mest utfordrende del av jobben er at kunden ofte endrer tidsfrister og oppdragsbeskrivelse på kort varsel, og at det blir korte tidsfrister
Hjalp denne anmeldelsen?
Muligheter, stor kompetanse og flott arbeidsplass
ATS koordinator, Innkjøper, prosjektmedarbeider, (Tidligere ansatt) - Asker, Haugesund - 24 februar 2015
Dette er en flott arbeidsplass med muligheter for å kunne utvikle seg. Troen på fremtiden å skape resultater sammen og alene.
Fordeler
Bedriften tar vare på sine ansatte
Hjalp denne anmeldelsen?
Vil du vite mer om å jobbe her?
Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Aibel. Nettverket vårt er klar til å svare.Still et spørsmålTotalvurdering
Rangeringer etter kategori
Aibel anmeldelser etter jobbtittel
- Bedrifter
- Aibel
- Anmeldelser fra ansatte
- Balanse mellom jobb og fritid