Aibel anmeldelser fra ansatte

Fant 12 anmeldelser som matchet søket Se alle 35 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Spennende og utviklende arbeidsplass
Prosjektplanlegger (Tidligere ansatt) –  Bergen31 januar 2018
En spennende hverdag som gav mange muligheter. Veldig glad for at jeg fikk muligheten til å arbeide der.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik arbeidsplass
Senior ingeniør Sikkerhet & Automasjon System (Tidligere ansatt) –  Sandsli, Bergen kommune31 august 2017
Mange dyktige medarbeidere som var flinke til å jobbe i team.
Fordeler
Flexitid
Ulemper
Mye møte virksomhet.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Environment
Layout Engineer (Tidligere ansatt) –  Asker, Norway29 mai 2017
Working for a Norwegian environment is highly productive, engaging and competent.
I enjoyed the time together in teambuilding events, and that the workweek is only 37.5 hours with a high focus on family.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt arbeidsmiljø
Seksjonsleder strukturseksjonen (Tidligere ansatt) –  Sandsli22 februar 2017
Meget spennende, utfordrende og trivelig arbeidsplass.
Fordeler
Ble involvert i mange prosesser, godt lederskap.
Ulemper
Nedbemanningsprosessen rammet mange flinke medarbeider
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
The worse place you could work in
Principal Engineer (Tidligere ansatt) –  Bergen, Bergen kommune25 januar 2017
A company with serious and deep management and work culture issue. not a place for permanent employment whats so ever. Career development don't mean anything but just misleading words. DO NOT even get close to this place.
Fordeler
None
Ulemper
Everything
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 4Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En inkluderende arbeidsplass
Team lead (Nåværende ansatt) –  Haugesund, N1130 januar 2016
* mye møter, kaffi og planleggeing
* jobbe i team
* gode ledere
* fantastiske kolleger
* reisejobbene
* pausen med mine kolleger
Fordeler
Kolleger
Ulemper
Reise
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ekstem innstasvilje og stå på kultur
Senior Commercial Advisor (Nåværende ansatt) –  Asker, N0216 desember 2015
Aibel er et av Norges største oljseservice selskaper og prosjekterer, bygger og vedlikeholder olje- og gass installasjoner onshore- og offhore i Norge og utlandet. Aibel er også etablert innenfor fornybar energi. Selskapet har flere kontorer og forretningsenheter i Norge og utlandet, samt to verft i høy internasjonal klasse.
Fordeler
Utrolig mange bra medarbeidere
Ulemper
Tøffe bransje / tider
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt firma
Instrument Ingeniør (Tidligere ansatt) –  Bergen, N121 oktober 2015
Veldig gode kollegaer. Er til å anbefale. Hadde masse gode prosjekter.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En god arbeidsplass med mange utfordringer som har gitt meg mye
Commissioning lead (Nåværende ansatt) –  Bergen, N1213 juni 2015
Typisk for min jobb i Aibel er at jeg må forholde meg til en omskiftelig hverdag, hvor ting skjer veldig fort og man må lære å snu seg fort, fordi kunden er opptatt av at vi kan levere raskt og likevel med kvalitet.
Veldig utfordrende og artig å delta både i studier og senere i å overlevere til kunden det produktet vi har produsert i prosjektet
Har trives i miljøet og opplevd st min kompetanse fra offshore har hatt betydning i prosjektgjennomføringer
Den mest utfordrende del av jobben er at kunden ofte endrer tidsfrister og oppdragsbeskrivelse på kort varsel, og at det blir korte tidsfrister
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 3Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Muligheter, stor kompetanse og flott arbeidsplass
ATS koordinator, Innkjøper, prosjektmedarbeider, (Tidligere ansatt) –  Asker, Haugesund24 februar 2015
Dette er en flott arbeidsplass med muligheter for å kunne utvikle seg. Troen på fremtiden å skape resultater sammen og alene.
Fordeler
Bedriften tar vare på sine ansatte
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 3Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God erfarig inde Offshore branchen
Rørlægger (Tidligere ansatt) –  Haugesund, N1116 februar 2014
Gode kollegaer.
Fået indblik i hvordan en rig bliver fremstillet.
Fordeler
Godt socialt samvær
Ulemper
Dårlig kost i kantinen
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 2Rapporter

Se flere Aibel anmeldelser

Du kan prøve:

Registrer denne bedriftssiden

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Aibel. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

4,2
Basert på 35 anmeldelser
514
417
33
20
11

Rangeringer etter kategori

4,4Arbeid/Personliv forhold
4,0Kompensasjon/Fordeler
3,7Jobbsikkerhet/Forskudd
3,8Lederskap
4,1Kultur

Aibel anmeldelser etter sted