Adecco anmeldelser fra ansatte

Fant 54 anmeldelser som matchet søket Se alle 16 378 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Good people
Mechanic Engineer (Tidligere ansatt) –  Norway19 januar 2020
Worked as mechanic in Norway Adecco where good company to work for only downside was acomidation and salary isn’t the best for how dear Oslo was ,if you work in Norway keep away from pro housing
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Bra företag
Geriatrisk Undersköterska (Tidligere ansatt) –  Lillehammer kommune27 desember 2019
Trevligt bemötande från Adecco.
Jag tycker att det är trevligt
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
The worst company
No matter (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune15 desember 2019
Cooperation with this company was very bad experience ended after few weeks. I not recommend.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Allsidig og ryddig
Hjelpearbeider/ snekker og Barnehageassistent. (Tidligere ansatt) –  Tromsø20 november 2019
For en som er allsidig er det gode muligheter for å kunne jobbe for Adecco
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
1,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Super Adecco 😀
cieśla szalunkowy (Tidligere ansatt) –  Bergen, Norwegia19 oktober 2019
Takich złodziei dawno nie widziałem i bałaganu w biurze,odtrącają kasę za kwaterę nawet jak się na niej nie mieszka i to kwoty z kosmosu.Obiecują cuda przy rekrutacji a potem jest tylko gorzej(zwrot za bilet 😁wolne żarty do tej pory a minęło kilka miesięcy nie dostałem) ogólnie mają człowieka po przylocie gdzieś i trzeba siedzieć na ich warunkach albo wracać na swój koszt .Zarobki tylko w ogłoszeniu dobrze wyglądają i kontrakt?tylko zlecenie i może być na miesiąc a może tylko na tydzień i się siedzi za darmo na hotelu a płacić trzeba.Nie polecam dobrze się lepiej zastanowić bo obiecują złote góry a potem człowiek zostaje sam.Potrafią nawet zapomnieć że pracownik przylatuje.Ogólnie przemiał ludzi i każdy niech się zastanowić dlaczego jak tak ma być pięknie jak mówią naganiacze z biura.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lenvda
Vikariat på H&Ms (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune14 oktober 2019
lkenödcvämacämc öasldcäamdc ölscdöamlsc öalmscämca öaslm
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 2Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Una buena empresa
Director Comercial (Nåværende ansatt) –  Re7 mai 2019
Es una buena empresa para trabajar, dinámica, muy dinámica. Falta acompañamiento y un proceso de inducción mas exhaustivo al menos en mi cargo.
Fordeler
Seguro médico, dias administrativos, buen ambiente
Ulemper
Me queda muy lejos de la casa
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 3Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Varierende jobber for en student.
Vikar (Tidligere ansatt) –  Bergen27 april 2019
Flink til å få satt folk i arbeid og flink til å finne passende jobber for unge studenter.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 2Rapporter
2,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Fun
Serveringspersonal (Tidligere ansatt) –  Norway2 februar 2019
Pretty satisfyed to work with them, they gave me good recommendations and sometimes they sent me messengers just tell me how satisfied and pleased they were with me.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Krevende og Gøy
Personalkonsulent (Tidligere ansatt) –  Oslo22 januar 2019
Dette var en svært variert jobb med mange utfordringer. Enormt givende å jobbe med forskjellige mennesker innenfor mange forskjellige yrker. Jeg trivdes godt på de ulike prosjektene og hadde stort personlig utbytte av de daglige utfordringene forbundet med personalet og ledelse av medarbeidere.
Fordeler
Trening, reise og besøk på Norske industribedrifter.
Ulemper
Mange reisedøgn, konstant bakvakt på telefon.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
interrisant
Vikar (Tidligere ansatt) –  lillestrøm13 januar 2019
ble sendt på forskjellige oppdrag. alt fra lager til vaskeri
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Payed very well.
Storage company called Bring. (Tidligere ansatt) –  Oslo.9 desember 2018
It was pleasure working for them, Adecco is working agent company. So they send you to different jobs, that their clients needs. It's was fun having all that different experiences.
Fordeler
None.
Ulemper
None
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
trivelig arbeidsplass
Terminalarbeider, post terminalen (Tidligere ansatt) –  Trondheim, Trondheim kommune29 november 2018
jobb på post terminalen som terminal arbeider. svært gode med arbeidere i adecco og på bring på post terminalen og svært gode ledere på bring
Fordeler
lønn
Ulemper
deltidsarbeid uten klar timeplan for videre uker, blir satt opp hver fredag
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
prodactive og lærerike miljø
Kjøkken assistent /Oppvask (Nåværende ansatt) –  Bergen20 november 2018
Det er spennen, lærerike å jobb oss Adecco .Dar møter du folk som kommer fra forskjell land med forskjell kunnskap .Du lærer ny ting hverdag og samarbeid .
Fordeler
noen plass er gratis lunsj
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God og fleksibel arbeidsgiver
Renholder (Tidligere ansatt) –  Bergen3 november 2018
Jobbet som ringevikar /renholder, mye fleksibilitet med tanke på når man vil jobbe, god kontakt med konsulent.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
bra arbeid sterd
vikar medarbeider som kantinearbeid (Nåværende ansatt) –  Oslo31 oktober 2018
Mitt navn er Kessie Ayisah , og jeg søker ledig stilling hos dere.Jeg hadde en vikar stilling og jobber some assistant i kantine i Adecco norge i den siste to årene
Det er en fin og inkluderende arbeidsplass, som også krever sosiale ferdigheter.
Fordeler
goode kontakt
Ulemper
frihet
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Svak oppfølging
sykepleier i sykehjem (Tidligere ansatt) –  Tønsberg6 oktober 2018
Jeg måttet ordne mange ting med arbeidsgiver som jeg forventet at Adecco skulle tatt
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 1Rapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Greit Arbeids plass
arbeids søker hadde jobb i arkiv (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune2 oktober 2018
Håper de hadde finne Fast arbeid eller deltids Stillinger isteden for Arbeids Oppgaver sånn uke arbeid
Fordeler
Arbeids trening og penger
Ulemper
vet ikke
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God firma a jobbe med
kokk (Tidligere ansatt) –  Oslo20 september 2018
Den vanskeligste delen av jobben er a jobbe pa forkjellige steder og adaptere seg til forskellige situasjoner
Fordeler
Du bestemmer selv, nar du skal ha fri
Ulemper
forsjellige arbeidsplasser, kort tid samarbeid, som er vanlig i bemaning
Hjalp denne anmeldelsen?JaNei 1Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Mye jobb tilgjengelig. Bra for studenter
Kindergarten Substitute Teacher (Tidligere ansatt) –  Stavanger30 juli 2018
Personlig synes jeg Adecco er helt topp. Har fremdles god kontakt med samtlige ansatte i Adecco (kontoret) og har de som referanser og potensielle døråpnere. Har også fått et Letter of Recommendation av de. Veldig bra gjeng, veldig bra selskap.
Fordeler
Veldig mye tilgjengelig arbeid. Det er jo ett rekrutteringsbyrå tross alt.
Ulemper
Slitsomt å komme til ny barnehge hver dag og møte nye folk hver dag
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 2Rapporter
Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos Adecco. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,8
Basert på 16 378 anmeldelser
55 661
44 960
33 522
21 057
11 178

Rangeringer etter kategori

3,7Arbeid/Personliv forhold
3,3Kompensasjon/Fordeler
3,1Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5Lederskap
3,5Kultur