7-Eleven anmeldelser fra ansatte

Fant 13 anmeldelser som matchet søket Se alle 11 267 anmeldelser
Sorter etter: Hjelpsomhet | Omtale | Dato
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Drammen , Rundtom
Drammen - Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Rundtom, NO20 september 2019
Bra jobb men jeg mistet jobben på grunn av nedlagt
Fordeler
Personal rabat ved kjøp
Ulemper
vi har ikke pauser
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy og veldig effektivt
Jobbskygging (Tidligere ansatt) –  Oslo2 april 2019
Da jeg jobbet i 7-Eleven så var det så enkelt som andre tenker. Det er veldig forskjellige problemer vi møter under arbeids dagen
Fordeler
gratis lunsj og god stemning
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
7eleven
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Arendal13 mars 2019
hos 7eleven så lærte jeg kundeservice hvordan en skal snakke til kunder å behandle dem.
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
butikker
veteranpassasjer i Oslo som selger (Nåværende ansatt) –  Brugata 14 Oslo19 september 2018
Jeg er en jente på 25 år, opprinnelig fra Etiopia, bodd i Norge seks år. Jeg er student Pedagogikk ved Høgskole innlandet uten at det er altfor tidkrevende og har derfor tid til å arbeide. Tidligere har jeg jobbet over 4 år på 7-Eleven butikker. Jeg har jobbet og har god erfaring med kontakt med mennesker og personlig service. Jeg sende kunder fornøyd ut av butikken med topp service samt behandler kunder som du vil blir behandlet selv til enhver tid spiller en avgjørende rolle for at kundene skal velger å komme tilbake akkurat til butikken og handler på nytt eller eventuelt velger samme kjede neste gang de handlet. jeg ser på meg selv som en som skaper god stemning ved å ha et optimistisk syn på ting og Jeg har lært meg å vise empati, omsorg, respekt og ta hensyn til andre mennesker. For øvrig har jeg som et mål at alle jeg møter skal kunne stolt på meg. Jeg trives med arbeid og prøver alltid å gjøre det lille ekstra som andre kanskje ikke ser.
Jeg er en lærevillig, arbeidsom og positiv jente som lærer fort og liker å jobbe med mennesker. I tillegg er jeg pliktoppfyllende og ansvarsfull, og tar tak hvis jeg ser det er noe som bør gjøres eller sies.
Fordeler
respekt og hensyn til hverandre
Ulemper
dårlig kommenikasjon
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo7 desember 2017
Mye kassehåndering, varepåfylling. Gode kollegaer.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Shell 7 Eleven, Oslo, Norwegia
sprzedawca-kasjer (Tidligere ansatt) –  Oslo kommune28 august 2017
Praca łatwa lecz monotonna bez możliwości dalszego rozwoju.
Fordeler
Darmowe posiłki
Ulemper
Niskie zarobki, brak możliwości dalszego rozwoju
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
3,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dagene gikk fort
Lærling/butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Stavanger kommune25 august 2016
Kjekk arbeidsplass, som du lærer mye på, gode kollegaer og travle dager.
Fordeler
Personalpris på mat
Ulemper
Lite tid til pauser
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Morsomt sted å jobbe
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Jessheim6 april 2016
Produktiv og gøy arbeidsplass, varierte arbeidsoppgaver, lærte noe nytt hver dag.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerikt sted
selger (Tidligere ansatt) –  Oslo17 mars 2016
Jeg hadde ingen erfaring med salg og service og det var en svært god erfaring med å jobbe på butikk. Jeg ble kjent med mange andre som jobbet/jobber på denne butikken og andre som for eksempel en del kunder.

Jeg kan godt si at jeg kunne lage et godt nettverk på kort tid og det var en stor fordel med den siste jobben/praksisen.
Fordeler
Nettverk
Ulemper
Høyt tempo og nesten ingen pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4Nei 2Rapporter
5,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Enjoyable, fun roller coaster working place.
Sales Associate/Sales Clerk (Tidligere ansatt) –  Oslo, N0318 januar 2016
A typical day at work for me is attending the needs of every customer, that pleasant face is a vital one . Being at the counter always, it's a multi-tasking work. Giving a good customer service. I learned how to deal with people especially people that has an undesirable attitude( happen very often, typical problem at work or should I say in all kinds of fields at work).Most of our valued customer were very kind and happy. They show appreciation whenever you did a good job helping them. They're always very polite. You just need to have a very long patience when you're working in sales.
So far, the management is good when it comes to attending our needs and our rights as employee.
Majority of my co-workers were from the Philippines too, Filipinos are fun loving person. We help each other so well.
The hardest part of the job for me was going home very late plus the fact that I don't have a 24hrs transportation to my place.
I enjoyed being with other people, learning from them and sharing my abilities to them.
Fordeler
We have discounts in some items
Ulemper
Working Late
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
god arbeidsted og ansatt sikkerhet
Butikkansatt (Tidligere ansatt) –  oslo3 november 2014
som fastfood medarbeider på shell måtte stå opp kl 4 om morgene samt er det korte arbeidstimer på 5 til 7 timer
Fordeler
kommunikasjon mellom ansattene som team work
Ulemper
korte arbeidstimer på shell og meny
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2Nei 1Rapporter
4,0
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
fun and challenging workplace
Assistant Shop Manager and ran the shop (Tidligere ansatt) –  Oslo27 august 2013
Starting early in the morning the first couple of customers came in for their daily morning coffee. We had a lot of regulars coming through, so it was a very social and busy work place. After the morning rush, I took stock, refilled in the shop shelves, prepared the lunch food and cleaned. Since it gets busy really quick in a small shop like this, it's all about preparation. Two times a week I was calling in orders to our suppliers. I also had to collaborate with the sales reps that came to give us material and samples for new campaigns and products. This made me meet both costumers, workmates, bosses and sales people almost every day.
Fordeler
there's lots of learning opportunities, and good chances to work your way up to a higher position if you are hardworking and keen.
Ulemper
during quiet hours you some times feel bored and lonely...
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 2Rapporter

Se flere 7-Eleven anmeldelser

Du kan prøve:

Krevd profil

Vil du vite mer om å jobbe her?

Still et spørsmål om å jobbe eller intervjue hos 7-Eleven. Nettverket vårt er klar til å svare.

Still et spørsmål

Totalvurdering

3,6
Basert på 11 267 anmeldelser
53 125
43 251
32 876
21 063
1952

Rangeringer etter kategori

3,3Arbeid/Personliv forhold
3,0Kompensasjon/Fordeler
3,0Jobbsikkerhet/Forskudd
3,3Lederskap
3,4Kultur

7-Eleven anmeldelser etter sted