REMA 1000 anmeldelser fra ansatte

Fant 25 anmeldelser som matchet søket
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
productive and fun workplace
Shop Assistant (Tidligere ansatt) –  Drammen kommune26 september 2017
this is a place where your always on the go.lots to do and lovely employees to hand out this at this job. but the were no time for anything else than work. lots of items to place and price. the costumers were happy and everyone loved to shop at this place.
Ulemper
long hours
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 2NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy arbeidsplass, lærerikt
Butikk medarbeider (Nåværende ansatt) –  Kristiansand, Lund19 september 2017
Jobber med kunder og det å ha kunden i sentrum er veldig viktig! Jeg rydder og vasker! Fyller på varer i butikken og hjelper alltid kunden om det trengs.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
slitsomt og vanskelig
Butikkarbeider (Tidligere ansatt) –  Drammen, Drammen kommune24 august 2017
Erfaringer fra å ha jobbet i butikk også har gitt meg kunnskaper i å vise god service, møte på mennesker og behandle mennesker.
Jeg har lært litt om vare telling, kassearbeid, fronting av varer og bytte ut datovarer.
Jeg jobbet på Rema 1000 via NAV, fikk lønn fra NAV også.
Fordeler
God pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
godt humør
Rydding (Tidligere ansatt) –  Fauske kommune17 august 2017
Jeg heter Daniel Beyene og bor på Fauske. Jeg kommer fra Eritrea og er 27 år gammel. Jeg har bodd i Norge i nesten 7 år. Jeg har gått to år på Fauske videregående skole på helsefag. Jeg liker å jobbe med mennesker, og har jobbet som miljøarbeider ved Røvika asylmottak EM siden desember 2015. Jeg er ikke gift og har ikke barn, så jeg kan jobbe når som helst.
Jeg er glad i å gå turer i skog og mark, være med venner, spille fotball og spille piano. Som person er jeg utadvendt, arbeidsom og en gledesspreder, og jeg kan bidra til et godt arbeidsmiljø. Jeg er opptatt av å skape gode relasjoner til ungdom og føler jeg har skapt gode relasjoner til guttene på mottaket. Jeg har også vært på utplassering i Hauan barnehage i 2014, og utplassert på Fauske sykehjem i 2015 og 2016. Jeg har også siden 2012 jobbet deltid ved Rema 1000. Jeg jobbet også Iris med søppelbil og hjelpeman. Jeg har førerkort klasse B og jeg har bil.
Jeg er arbeiderledighet og og kan jeg jobb dag, aften og natt
Fordeler
nei
Ulemper
korte
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 4Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktiv og morsom arbeidsopplevelse
Butikkansatt (Tidligere ansatt) –  Halden23 juli 2017
Morsomt og lærerrikt år. Utfordrende arbeidplass med varierte oppgaver.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Ganske fornøyd med Rema 1000 i Nannestad
Butikkmearbeider (Nåværende ansatt) –  Nannestad kommune3 juli 2017
Har lært at vi skal ta vare på hverandre, hjelpe hverandre når det blir hesktisk og stresset situsjoner. Vi ler mye sammen har det ganske gøy på jobben.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 5NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rema1000
Butikk medarbeider (Tidligere ansatt) –  Klepp kommune11 april 2017
den typisk dagene var onsdag og fredag. jeg har lærte at jeg hvordan sorterer varer i hyller når varer kommer på butikken. mine medarbeidere var veldig snille ansatte vi hadde en god samarbeid.
Fordeler
gratis parkering
Ulemper
ingen problem
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God arbeidsplass
Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Juvik3 april 2017
God og kompetent ledelse. Godt miljø og grei lønn. Overkommelige oppgaver.
Ulemper
Litt kort pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 9NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En grei arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Brumunddal, Ringsaker kommune13 mars 2017
En kortvarig arbeidsplass grunnet overgang i annen jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 7NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Stor worker
Store Assistant (Tidligere ansatt) –  Kristiansand10 februar 2017
I worked on rema 1000 as cash employee something I am very happy to meet new peple i injoyed working in store it was something That i injoyed vert much
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
God erfaring
Praksis (Tidligere ansatt) –  Østfold17 november 2016
Jeg har fått erfart hvordan det er å jobbe i matbutikk.
Melkekjøl, varepåfylling,
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 3Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Min tid hos Rema 1000
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Sørreisa kommune24 september 2016
Jeg jobbet v/ Rema 1000 Sørreisa Under kjøpmann Bjørn Ottem.
Som er en fantastisk, engasjert, empatisk og inspirerende sjef. Og som menneske mangler jeg superlativer som kan beskrive han.

Så foruten de dagligdagse rutiner i en kjede som Rema 1000, Var jeg og mine flotte kollegaer alltid motivert til å yte det lille og store ekstra for kunden, og ikke minst samholdet og tilhørigheten som motiverte oss til å yte det lille extra. Både for sjefen, men ikke minst våre øverste sjefer: Kundene.

Selvfølgelig er det dager og tilfeller som ikke alltid var rosenrøde, men alltid ble løst med dialog og forståelse. Som går og gikk begge veier...
Men selv om Vår kjøpmann var/er ung, og fortsatt stiger i systemet til Reitan-Gruppen, så ble dette håndtert på en pedagogisk måte der begge parter lyttet til andres argument...

Så i sum har jeg kun positivt å ta med meg fra min tid i Rema.
Men personlig har jeg endelig fått et gnagende selvrealiseringsønske-/behov, og ønsker derfor å lete etter min egen drøm i livet... Gjenstår bare å finne ut hva...

Mvh
Alexander Kahn
Fordeler
Arbeidsmiljø. Kjøpmann. Mest av alt kundene.
Ulemper
Et lederskap i læringsfasen, hvilket medførte utallige elementer. av korrigeringer, og annet som innefatter prøve og feile metoden.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Effektiv og god arbeidsplass
Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Verdal kommune30 august 2016
Super arbeidsplass!
Lærte det meste fortsett fra kassa området.
Flinke og arbeidsomme mennesker.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 10NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Koselig Arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Kristiansand14 april 2016
Hektisk.
Full tempo.
God leder.
Hyggelige kollegaer.
Usikkert jobbforhold.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 12Nei 5Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
gøy arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Oslo6 april 2016
Et sted som man lærer kunde behandling og møter mange mennesker. Man lærer også vareoppfylling. Ledelsen var bra og hadde gode kontakter med medarbeiderne. Den vanskeligste delen av jobben var vareoppfylling på kjøligrommet. Da vi hadde lunsj og pratet sammen var den mest underholdende delen av jobbe.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 8Nei 3Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Grei arbeidsplass.
Butikkmedarbeider, kassemedarbeider (Tidligere ansatt) –  Hundvåg14 mars 2016
Greie kollegaer, men ikke særlig bra arbeidsmiljø.

Trivdes veldig med kundene og har lært mye om kundeservice.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 6Nei 7Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hektisk og morsom
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  N2022 september 2015
Underbemanning = Hektiske dager på jobb og har lært at posetiv holdning så blir selv en negativ kunde posetiv.

Ledelsen burde ha lært litt om styring av ansatte og grense setting. Stor trivdes med alle arbeiderene når dagene var gode men ble fort uenigheter og baksnakk. Kundene var det mest underholdene delen av dagen.
Fordeler
7 minutter unna huset mitt.
Ulemper
Nesten ingen pauser og ikke betalt lunch selv om vi måtte arbeide.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 21Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Samarbeidsvillig, engasjert og positiv.
Medarbeider (Nåværende ansatt) –  Kløfta, N0213 mai 2015
Ønsker å hjelpe mennesker uavhenning av bakgrunn og kultur.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 18Nei 6Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
helt greit.
butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredrikstad, N0129 april 2015
møtte opp til et hei og begynte å jobbe med engang.lært hvordan en matbutikk drives,koselig leder på Rema 1000.kjempe koselige medarbeidere jobbet godt i lag.hadde litt utfordringer,men ikke verre en andre oppgaver.vi hadde godt humør på jobb, koselige samtaler følte seg velkommen.
Fordeler
kunne ta med hjem brød fra dagen før.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 40Nei 1Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Godt samhold og gode arbeidsforhold
Medarbeider (Tidligere ansatt) –  Trondheim, Tiller27 februar 2015
Å jobbe hos Rema 1000 er en fryd for enhver heldig person. Du blir tatt godt vare på av dine medarbeidere, og de gjør sitt ypperste for at du skal trives og føle at du hører hjemme. Jeg har utviklet mine utadvente egenskaper i den forstand at jeg har blitt enda mer komfortabel med å prate med mennesker, hjelpe de når jeg kan og generelt ha forståelse for folk med ulik bakgrunn og forutsetninger.
Fordeler
Gode arbeidsforhold, flotte medarbeidere
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 25NeiRapporter

Totalvurdering

4,0
Basert på 41 anmeldelser
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Rangeringer etter kategori

Arbeid/Personliv forhold
3,7
Kompensasjon/Fordeler
3,3
Jobbsikkerhet/Forskudd
3,6
Lederskap
3,7
Kultur
3,8

REMA 1000 anmeldelser etter sted