KIWI anmeldelser fra ansatte

Fant 19 anmeldelser som matchet søket
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Dyktig arbeidstaker
BUTIKKMEDARBEIDER (Tidligere ansatt) –  Lier kommune28 september 2017
Dyktig arbeidstakker. Hadde låseansvar , godt å jobbe med
Fordeler
PUNKTLIG NØYAKTIG
Hjalp denne anmeldelsen?JaNeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
jeg trenger jobb for hos dere
3 år har jeg jobbet i kiwi randaberg (Tidligere ansatt) –  Randaberg kommune25 august 2017
Jeg har jobbet I hos kiwi I 3 år
nå trenger jeg jobb som butikkmed arbeider I hos kiwi hvis dere har noen ledig plass j komemer jeg så fort fordi jeg trenger å jobbe på kiwi
Fordeler
brød med nugatti
Ulemper
rask
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 3Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive work place
Evening Manager (Tidligere ansatt) –  Oslo28 juli 2017
Repetitive work requirements, do not get enough time to finish work requirements. Customer service is important. Management is nice and supportive. Recieve training for all important work requirements.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 2Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
lllllllllllllllllllllllllllllllllll
Tilkallingshjelp (Nåværende ansatt) –  Stavanger, Stavanger kommune2 april 2017
Vil si alt når vi møtes. lllllllllllllllllllllllll
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 1Nei 4Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy
Jobb servert (Nåværende ansatt) –  Kongsberg, Kongsberg kommune10 oktober 2016
Jeg liker å jobbe med andre folke er veldig strakk jente, jeg liker å smiler men jeg er aldri jobbet er i Norge det kan bare første gang å begynn jobb.
Fordeler
Gratis pause OK .
Ulemper
Kort pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3Nei 7Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Det er bra arbeidsplass men lit krevende
låsansvarlig kiwi butikk (Nåværende ansatt) –  Oslo6 oktober 2016
En fin arbeidsplass me har ,lyst til å prøve andre yrker ågså
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 12Nei 4Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Produktivt
Jobb gjennom skole (Tidligere ansatt) –  Drammen kommune6 oktober 2016
Jobba der i med snille medarbeidere. Det var spennende å være sammen med dem.
Fordeler
Snille medarbeider
Ulemper
Slitsom
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 4NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and fun workplace
Shift Manager (Tidligere ansatt) –  Oslo8 september 2016
Working as a shift manager at Kiwi is demanding, but also very rewarding for young people experiencing their first management role. Workdays can get very stressful during peek hours, with multiple tasks to manage, but all the young employees creates a lively and collaborative environment.
Fordeler
Good pay
Ulemper
Stressful
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Busy, nice people,
Warehouse Collaborator (Nåværende ansatt) –  Mosterhamn, Norway25 februar 2016
Good place to work, small store, with lots of regular customers. Its always busy, wares comes in every day, and we need to fill the shelves throughout the day. I've had the pleasure of getting to know my co-workers and some of the locals, and challenge myself. A typpical day would be sitting at the till, filling up the shelves and helping customers. The hardest part of this job is we dont have eonugh people working here, so we never seem to get enough done. What I enjoy most about this job is theres never a dull moment. Theyve given me full training, so I can do anything that needs to be done.
Fordeler
free bread, butter, coffee, sugar and tea during lunch
Ulemper
Not enough people at work
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 3NeiRapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hyggelig arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Bergen15 desember 2015
Min typiske hverdag var å stå bak kassen å gjøre kassearbeid. Jeg måtte også lære meg opp på Norsk Tipping sine systemer. Det var ofte travelt, selv i den lille matbutikken jeg jobbet i.
Medarbeiderne jeg jobbet med var hyggelige og fokusert på å gjøre en bra jobb.
Den vanskeligste delen av jobben var nok når antall kunder økte i løpet av dagen og at jeg samtidig måtte betjene tippingen.
Den mest underholdende delen av jobben var nok kundene.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 17Nei 3Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Greit sted å jobbe om du har fast ansettelse.
Kasserer (Tidligere ansatt) –  N025 desember 2015
Jeg var i praksis på kiwi, dette varte i litt under 2 måneder grunnet arbeidsvei og økonomisk usikkerhet. Arbeidet var greit og medarbeiderne og meg hadde en meget god tone.
Fordeler
gratis frukt, brød og kaffe
Ulemper
korte pauser, lange skift og til tider vanskelige kunder.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 14Nei 2Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Lærerik arbeidsplass
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Stange, N0412 september 2015
En typisk dag på jobben jeg hade hos KIWI innebærer mye kassearbeid samt vareutplassering og lagerarbeid. Jeg har lært mye om kundehåndtering, kassearbeid og hva det vil så i jobbe i og drive en matbutikk. Ledelsen var god, men sjefen jobbet mye overtid, noe den ikke fikk kompensasjon for. Medarbeiderne var hyggelige og imøtekommende. Den vanskeligste delen av jobben var at opplæringen gikk fort og det var mye jeg ikke følte meg forberedt nok til i begynnelsen, men dette kom med erfaring.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 12Nei 4Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
En positiv arbeidsplass.
Ekstra-hjelp (Tidligere ansatt) –  Moelv, N0419 desember 2014
De ansatte støtter og oppmuntrer hverandre og det er et positivt miljø på jobben. De gjør det trivelig å handle der privat også.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 38Nei 4Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Hektisk arbeidsplass med mye å gjøre, men utrolig trivelig.
Salgsmedarbeider (Nåværende ansatt) –  Oslo, N039 oktober 2014
En typsk dag på jobben, er en god del kunder, og med det en god del å gjøre. Arbeidsoppgavene går i hvedsak ut på å stå i kassen, sortere varer/ vare mottak og legge på plass varer. Rydding og renslighet er alltid et hovedfokus.

Jeg har lært å ta ansvar for at butikken ser presentabel ut og gi kundene den best mulig servicen vi kan gi. En viktig ting jeg har lært å utvikle godt igjennom denne stilligen er samarbeid og arbeidsfordeling mellom de ansatte.

Det mest krevende delen av jobben er den fysiske delen, og at det til tider kan bli veldig mye å gjøre, men ikke noe jeg ikke kan takle.

Den mest underholdene delen av jobben er de ansatte og de faste kundne som kommer innom.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 73Nei 6Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Gøy å jobbe der
Butikkmedarbeider/Ekstrahjelp (Tidligere ansatt) –  Follebu9 mai 2014
Jeg likte meg veldig godt på Kiwi og kunne tenke meg en lignende jobb.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 58Nei 6Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Productive and Positive People
Sales Assistant - Part Time (Tidligere ansatt) –  Norway22 januar 2014
a typical day at work would consist of getting changed into uniform, washing hands, opening up the shop, changing the newspapers and magazines, selling products to customers, standing behind the till, restocking shelves and customer service.

i learned lots of tips with how to deal with customers and how to sell products easily.

management and co-workers seemed always to be kind and positive.

the hardest part of my job was the long amounts of travel just to get to work.

the most enjoyable part of the job was pay day.
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 29Nei 2Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
bra arbeid plass
kan bestille varer (Nåværende ansatt) –  porsgrunn4 oktober 2012
Jeg ønsker meg en ny jobb på klesbutikk eller i barnehagen.Det er veldig bra butikk.åpen tid fra 07 til 23 hverdag.og på søndag fra kl.10 til 21.
Fordeler
gratis sukker brød
Ulemper
har ikke kort pause
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 39Nei 11Rapporter
Jobbeforhold/Livsbalanse
Kompensasjon/Fordeler
Jobbsikkerhet/Forskudd
Lederskap
Jobbkultur
Rolig arbetsplats
Butikkmedarbeider (Tidligere ansatt) –  Fredristad, Norge17 juli 2012
Det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att kolla frukten, kolla vad som behövdes fyllas på osv. Gick sedan till kassan och kollade läget där innan jag hämtade frukten. Sen genomgick jag en arbetsledarutbildning för att bli låsansvarig för butiken. Hann dock inte riktigt bli färdig med den innan jag flyttade hem till Sverige igen.
Det svåraste med jobbet var språket till en början, men sedan flöt det på bra. Men det absolut bästa med jobbet var arbetskompisarna.
Fordeler
gratis bröd under arbetstiden.
Ulemper
inga nackdelar
Hjalp denne anmeldelsen?Ja 32Nei 3Rapporter

Se flere KIWI anmeldelser

Du kan prøve:

Totalvurdering

3,8
Basert på 37 anmeldelser
5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Rangeringer etter kategori

Arbeid/Personliv forhold
3,6
Kompensasjon/Fordeler
3,4
Jobbsikkerhet/Forskudd
3,5
Lederskap
3,4
Kultur
3,7

KIWI anmeldelser etter sted